Arjen Robben palaa kentille kasvattajaseurassaan – Groningen käytti Michael Jordan -dokumenttia avuksi kosiskelussa

Arjen Robben Groningen / Pallomeri.net

Vuosi sitten uransa lopettanut Arjen Robben ilmoittaa palaavansa kehiin. Hän palaa kentille kasvattajaseuransa Groningenin paidassa.

Arjen Robben palaa eläkkeeltä jalkapallokentille kasvattajaseuransa FC Groningenin paidassa. 36-vuotias Robben aloitti ammattilaisuransa seurassa kaudella 1999–2000. Groningenissa pelaamisen hän aloitti jo 12-vuotiaana juniorina.

Robben ilmoitti pelaajauransa päättymisestä viime kesänä, mutta Groningenin seurajohto onnistui nyt houkuttelemaan hänet takaisin näyttämällä videoleikkeitä Michael Jordanista kertovasta dokumentista The Last Dance. Tämän lisäksi Robbenille näytettiin myös parhaita paloja hänen omasta urastaan Groningen-paidassa. Seurajohto veti juuri oikeista naruista ja legendan kotiinpaluu on tosiasia.

– En ole asettanut itselleni mitään tavoitteita. Kaikki voi olla ohi kahdessa kuukaudessa tai kahdessa vuodessa, Robben kommentoi BBC:n mukaan.

Mainos alkaa

Ensimmäisen kerran Groningen lähestyi Robbenia jo toukokuussa 2019, mutta Robben piti kiinni lopettamispäätöksestään. Toisen kerran Groningen lähestyi pelaajaa tämän vuoden toukokuussa.

– Olen täällä auttamassa seuraa ja teen sen näyttämällä oikeaa asennetta. Minulla ei ole mitään hävittävää. Otan haasteen vastaan positiivisella asenteella ja teen parhaani, Robben totesi.

Lue myös: Entinen FIFA-pääsihteeri sai jättisakot ja pitkän toimintakiellon – ex-puheenjohtaja Sepp Blatter mukana kuviossa