Todella nolo näky – vierasjoukkueilla on karut oltavat Arizona Coyotesin uudessa minihallissa

Arizona Coyotesin Mullett Arena

Arizona Coyotesin uudessa minihallissa tulee olemaan hiukan nieleskeltävää ensimmäiselle neljälle vieraalle, sillä olot ovat karut.

Arizona Coyotes -fanien pitämän podcastin Twitter-tilillä julkaistiin mielenkiintoinen ja hämmentävä video, joka on kuvattu Coyotesin uuden kotihallin, NHL-standardeilla todellisen minihallin, eli 5000 katsojaa vetävän Mullett Arenan uumenista.

Videolla näkyy harjoituskaukalo, joka on ympäröity lattiasta kattoon menevin verhoin ja jonka lattiaan on teipattu kumimattoa. Lisäksi videolla pystytellään verhoista rakennettuja sermejä. Tämä varsin koruton ja karu tila tulee olemaan Coyotesin neljän ensimmäisen kotiottelun vastustajien koppi- ja harjoitustila.

Halliin ollaan rakentamassa laajennusta, joka valmistuu vasta joulukuussa, joten Coyotes on aloittanut kautensa vieraissa ja lokakuun vaihteen molemmin puolin ohjelmassa on neljä kotipeliä, joiden jälkeen on jälleen vierasputken aika. Joulukuussa hallin pitäisi siis olla jo paremmassa iskussa.

Vaikka Coyotes-johto toteaakin, että tiloja on valmisteltu NHL:n ja liigan pelaajayhdistyksen kanssa yhteistuumin, saattaa vastustajilla silti olla hieman nieleskelemistä, kun viimeisen päälle järjestelyihin tottuneet joukkueet saapuvat Mullett Arenalle.

Coyotes kohtaa neljässä ensimmäisessä kotiottelussaan Winnipeg Jetsin, New York Rangersin, Florida Panthersin ja Dallas Starsin.

Tältä näyttävät vierasjoukkueen tilat Arizona Coyotesin uudessa kotihallissa:

Katso myös: Koominen pupellus NHL:ssä – Tampa-pakki Philippe Myers toheloi huolella


Joukkueet: