Kuvat: Ari Luusua veti kirjaimellisen pitkäperjantain – sivakoi 15 000 kilokaloria polttaneen lenkin

Kuvat: Ari Luusua veti kirjaimellisen pitkäperjantain – sivakoi 15 000 kilokaloria polttaneen lenkin

Hiihtäjä Ari Luusua käynnisti pääsiäisensä hurjalla tavalla, sillä mies sivakoi pitkäperjantain kunniaksi yli 275 kilometrin lenkin Rovaniemellä.

– Eilinen lenkki alkoi 3:57 ja päättyi 22:14. Lenkin motto oli hiihtää pimeästä pimeään. Lapissa joulukuussakin se on kova saavutus, mutta näin huhtikuussa se vaati vielä hitusen enemmän. Toki kesällä vielä enemmän, Luusua sanaili Instagram-päivityksensä yhteydessä.

Matkaa miehen perjantailenkille tuli tarkalleen 275,78 kilometriä ja kilokaloreita hän poltti sen aikana yhteensä hurjat 15 626.

– Kaloreita paukkui rapiat 15000, joka on n. 4kg hiilaria ja melkein 2kg rasvaa, eli kestää pääsiäisenä tunkea munia suuhun!

Luusua heitti Instagramin stories-osiossa kesken matkan tarjouksen: Se, joka tuo ladun varteen hampurilaisen, saa kiitokseksi sauvat.

Luusua kertoo IS:lle, että hampurilainen saapui ja sauvojen luovutuksestakin edittiin sopia.

- Kyllä sitä Instagramia näköjään seurataan. Useampi kymmenen soitti, että joko kerkesi hampurilainen tulla, Luusua sanoi ja kertoi lisäksi syöneensä matkan aikana leipää, pullaa sekä suklaata.

Kuvia pystyy selaamaan nuolia painamalla.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

WHY? -Why not? 😎 Se oli eilen sananmukaisesti ”pitkäperjantai”. Eilinen lenkki alkoi 3.57 ja päättyi 22.14. Lenkin motto oli hiihtää pimeästä pimeään. Lapissa joulukuussakin se on kova saavutus, mutta näin huhtikuussa se vaati vielä hitusen enemmän. Toki kesällä vielä enemmän😁😅 Kilometrejä kertyi tasatyöntäen ~275km/17h. Kaloreita paukkui rapiat 15000, joka on n.4kg hiilaria ja melkein 2kg rasvaa, eli kestää pääsiäisenä tunkea munia suuhun! Lähdin kotoa ja hiihdin kaikki Rovaniemen kunnostetut ladut ainakin kertaalleen, joita on n.200km. (@latujareitti @visitrovaniemi) Kiitos kaikille lenkillä mukanaolleille! #lapissakaikkionparemmin #kotonaonkivaa #tämmösiämetolemma #hommatsenkujatkuu #asuntoauto.eu #jp-rakennetekniikka #napapiirinkuljetus #metsäpesälä #YBT #polarhouse #ramac @vltava_fund_ski_team @taivalkoskenmetsaveikot @lapittaako @fischermaastohiihto @swixsuomi @holidayclub @vauhti_wax_technologies @umarasports @vuokravarastot.fi @rohjewatches @castillochalets @lillsport @pk_elmeri @arcticinfra @vuokattiskiservice

Henkilön Ari Luusua (@ariluusua) jakama julkaisu

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut