Video: Uskomaton moka – Argentinos Juniorsin hyökkääjä tyri unelmapaikan todella koomisesti

Argentinos Juniorsin Nicolas Reniero / Pallomeri.net

Argentiinan liigassa nähtiin yksi kauden huikeimmista epäonnistumisista, kun Argentinos Juniorsin Nicolas Reniero tunaroi avopaikan.

Yksi jalkapallovuoden hämmentävimmistä kämmeistä näki päivänvalon Argentiinan Primera Ligan tiistain kierroksella, kun Argentinos Juniors isännöi Newell’s Old Boysia.

Ottelun lisäajalla nimittäin nähtiin ensin Argentinos Juniorsin hyökkääjältä Nicolas Renierolta aivan huikeaa pelinlukua ja malttia, jonka päälle hän tuhersi kaiken juuri tienaamansa huikealla tavalla.

Mainos alkaa

Old Boysin pakki antoi kerrassaan karmivan harhasyötön, johon Reniero iski kiinni. Tämän jälkeen hän kiersi hädissään vastaan syöksyneen maalivahdin kylmänviileästi, joten edessä oli koko tyhjyyttään ammottanut maali. Tämän lisäksi Renierolla oli tilaa sekä hetki aikaa. Toisin sanoen, maalipaikka oli lähestulkoon täydellinen.

Jotenkin vain Reniero kuitenkin onnistui sen tyrimään, mutta ainakin hän noudatti sitä kaavaa, että jos mokata pitää, niin mokan on syytä sitten olla kunnollinen. Siltä lopputulos ainakin näytti, koska Reniero tykitti pallon läheltä taivaisiin, eikä saattanut itsekään uskoa, mitä juuri oli tapahtunut.

Renieron onneksi ottelu päättyi Argentinos Juniorsin 1-0-voittoon, joten niin nolo ja koominen kuin hänen mokansa olikin, niin siihen sattui tällä kertaa olemaan varaa.

Argentinos Juniorsin Nicolas Reniero mokaa avopaikan käsittämättömällä tavalla:

https://twitter.com/JuannDis/status/1419827134793764867

Katso myös: Video: Fiorentina-kärki iski seitsemän maalia reilussa puolessa tunnissa