Video: Argentiinan nousukarsintapeli karkasi käsistä – onko tässä jalkapallohistorian hulluimmat 45 sekuntia?

Argentiinan

Argentiinan nousukarsintapeli Almagron ja Central Cordoban välillä karkasi täydellisesti käsistä avausjaksolla, kun pelaajat suorittivat lyhyen ajan sisään törkeitä taklauksia.

Peliä oli pelattu vajaat 30 minuuttia, kun kentällä nähtiin tapahtumaketju, joka hakee vertaistaan jalkapallohistoriassa. Nimittäin kummankin joukkueen pelaajat tarjosivat niin rumia taklauksia, että voisi todeta tuomarin linjan pettäneen pahasti.

Kentän pintaan kaatui yksitellen useampi pelaaja, joka joutui vastustajan niittaamaksi. Lopulta pilli soi vasta, kun Leonardo Acosta taklasi vastustajan kentän pintaan. Tässä kohtaa tuomarilta nousi myös keltainen kortti, joka sai Acostan mielen järkkymään. Vihaisesti tuomarin iholle käynyt Acosta saikin heti perään myös punaisen kortin.

Mainos alkaa:

On ihme, ettei tilanteesta jaettu useampia korttia, sillä aika moni taklauksista olisi ollut vähintäänkin keltaisen ellei jopa punaisen kortin arvoinen.

Central Cordoba oli lopulta värikkäiden vaiheiden jälkeen ottelussa parempi joukkue, sillä se nappasi vierasvoiton maalein 2-1. Samalla joukkue eteni nousukarsintafinaaliin yhteismaalein 4-2.

Argentiinan nousukarsintapeli karkasi pikkasen lapasesta

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!


Joukkueet: ,