Argentiinalaishyökkääjä esitteli yhden viime vuosien huonoimmista rankkareista – laukaus lensi taivaan tuuliin

Argentiinalaishyökkääjä Dario Benedetto
Kuva: Getty Images

Boca Juniorsin argentiinalaishyökkääjä Dario Benedetto oli kovan onnen soturi Copa Libertadoresin neljännesvälierässä Corinthiasia vastaan.

Boca Juniors ja Corinthias pelasivat ensimmäisen osaottelun Brasiliassa 0-0. Toisessa ottelussa kotijoukkue Boca Juniors otti ohjat pelistä ja sai loistavan mahdollisuuden maalintekoon avausjaksolla, kun joukkueelle tuomittiin rangaistuspotku.

Pallon taakse asettui Dario Benedetto, jonka yrityksen Corinthiasin maalivahti Cassio onnistui kuitenkin torjumaan. Maaleja ei varsinaisella peliajalla, joten voittajaa lähdettiin hakemaan rankkarikisasta, kun yhteismaalit kahden ottelun jälkeen olivat 0-0.

Boca Juniorsille tarjottiin mahdollisuutta voittoon 5. parissa, kun pallon taakse asettui varsinaisella peliajalla rankkarissaan epäonnistunut Benedetto. Hyökkääjä olisi voinut maalilla varmistaa jatkopaikan, mutta toisin kävi.

Miehen yrityksestä tuli suorastaan umpisurkea, sillä Benedetto ampui pallon aivan taivaan tuuliin. Ei ollut kaukana, että pallo olisi lentänyt jopa ulos koko stadionilta, sillä sen verran korkealla laukaus suuntautui.

Benedetton tuhlailut tulivat todella kalliiksi, koska Corinthias käänsi rankkarikisan itselleen ja lunasti paikan Copa Libertadoresin puolivälieriin.

Argentiinalaishyökkääjä laukoi umpisurkean rankkarin

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!


Pelaajat:
Joukkueet: