Uskomaton tarina – argentiinalaisfutari syytti avaruusolioita myöhästymisestään ja joukkuetoverit uskoivat

argentiinalaisfutari Guillermo Marino / Pallomeri.net

Argentiinalaisfutari Guillermo Marino väitti joutuneensa avaruusolentojen sieppaamaksi myöhästyttyään aikoinaan Universad de Chilen harjoituksista. 

Harjoituksista myöhästymiseen on vuosien saatossa kehitelty jos jonkinlaisia meriselityksiä, mutta kenties kaikkien aikojen kovin selitys on nyt paljastanut ja sen polkaisi chileläistä Universad de Chileä vuosina 2010–13 edustanut argentiinalaisfutari Guillermo Marino.

– Guillermo sanoi, että hän saapui myöhässä yksiin harjoituksiin, koska avaruusolennot olivat siepanneet hänet, Marinon joukkuetoverina tuolloin pelannut Gustavo Lorenzetti kertoi radiokanava Lado B:lle Goalin mukaan.

Itse selitystäkin hurjempaa on se, että Lorenzetti uskoo Marinon tarinan olevan totta, koska hänen mukaansa Marino ei ole sen kaltainen tyyppi, joka alkaisi sepittää juttuja avaruusolennoista.

Mainos alkaa

– ”Guille” oli kunnollinen jätkä. Kaikki tuntevat hänet, Lorenzetti sanoi.

Marino oli havainnollistanut, miten väitetty sieppaus oli tapahtunut. Joukkuekaverit ottivat Lorenzettin mukaan selityksen todesta.

– Hän alkoi selittää, että hän yhtäkkiä katosi ja tuli avaruusolentojen sieppaamaksi. Hän kertoi, että he vievät sielusi pois, analysoivat sen ja koko tämän ajan katsovat perääsi. Hän sanoi jotain sellaista. Rehellisesti sanoen minä uskon avaruusolentoihin. Hän antoi erinomaisen selityksen ja meidän täytyy uskoa häntä. Mitä tässä voi sanoa? Tämä on Discovery Channelin arvoista tai jotain, Lorenzetti totesi.

Tsekkaa myös: Video: Messin kanssa kuvaan pyrkinyt häirikkö on 16-vuotias suomalaispoika – La Liga ryhtyy oikeustoimiin