Argentiina sai rapaa ilkuttuaan Hollannille – tuore video paljastaa Hollannin pelaajien temput

Argentiina-Hollanti rankkarikisa

Argentiina ja Hollanti kohtasivat kuumassa puolivälierässä ja tuoreen videon myötä on selvää, että molemmat ovat syyllisiä jälkipyykkiin.

Argentiina voitti Hollannin erittäin dramaattisessa ja viihdyttävässä puolivälieräottelussa, joka poiki melkoista jälkipyykkiä julkisuudessa pestäväksi.

Rangaistuspotkukilpailun ratkeamisen jälkeen otettu valokuva paljasti miten useampi Argentiinan pelaaja ilkkui Hollannin pelaajien suuntaan voiton varmistuttua. Argentiinan suuntaan satoi kosolti rapaa tästä hyvästä, eikä käytöstä voi pitää millään tavalla tyylikkäänä, mutta ottelun jälkeen yksi ilkkujista, Nicolas Otamendi, esitti syytöksiä myös Hollannin suuntaan. Hänen mukaansa Hollanti yritti järjestelmällisesti häiritä ja hiillostaa heidän laukojiaan, joten Argentiinan pelaajat provosoituivat tästä.

Ensiksi Otamendin syytöksille ei ollut kättäpitempää tarjolla, mutta nyt somessa kiertää video, joka paljastaa Hollannin osuuden tapahtumiin. Hollannin käytös on videon perusteella hyvinkin räikeää ja epäurheilijamaista, mikä kiistatta tekee Argentiinan pelaajien reaktioista ymmärrettävämpiä.

Nicolas Otamendi puolusti omaa ja joukkuetoveriensa kuvassa nähtävää ilkkumista Hollannin suuntaan:

https://twitter.com/AlbicelesteTalk/status/1601380374114086912

Tämä video kuitenkin todistaa, että vaikka Argentiina toimi tyylittömästi, niin käytökseen oli syynsä:

Katso myös: Yksi historian kylmäpäisimmistä vaparikuvioista – Hollanti nousi uskomattomalla tavalla tasoihin 90+11


Joukkueet: ,