Argentiina-Chile näkyy ilmaiseksi – tässä live stream

Argentiina-Chile näkyy ilmaiseksi – tässä live stream

Copa Américassa on jäljellä enää kaksi ottelua, jotka pelataan lauantain ja sunnuntain aikana. Tässä live stream Argentiina-Chile-otteluun.

Copa América: Argentiina-Chile

Argentiina koki välierässä suuren pettymyksen, sillä Brasilia murskasi maan unelman finaalipaikasta. Nyt Lionel Messi ja kumppanit joutuvat keräilemään itsensä kasaan, sillä jäljellä olisi vielä pronssiottelu.

Myös Chile lähtee otteluun haastavista lähtökohdista, koska maa romahti välierissä Perua vastaan, minkä vuoksi finaalipaikka karkasi käsistä. Näin ollen hallitseva mestari taisteleekin tänä vuonna pronssista.

Argentiina lähtee kamppailuun suosikkina, mutta Chile ei todellakaan ole vailla mahdollisuuksia. Mikäli kummankin maan asenne on kunnossa, niin luvassa on varmasti mainio futisottelu. Ottelu alkaa lauantaina jo klo 22:00, joten kaiken kukkuraksi peli on katsottavissa lähes parhaaseen katseluaikaan.

Pronssiottelua pääset seuraamaan suorana lähetyksenä Unibet-TV:n kautta, mistä näet jokaisen ottelun ilmaiseksi. Mitään sen ihmeellisempää et lähetysten katseluun tarvitse kuin Unibetin pelitilin, josta löytyy vähintään 1€ saldoa.

LIVE STREAM AUKI!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut