Arabiprinssi Ykkösessä pelaavan AC Oulun osakkaaksi ja hallitukseen

pelaaja Leicesterin kiinalaisfutaaja Lauri Dalla Valle KPV naisten honka hifk mypan UEFA FA Aston kierroksen Palloliitto jalkapallo football UEFA pallomeri.net
naisten Aston kierroksen Palloliitto jalkapallo football pallomeri.net

Jalkapallon Ykkösessä pelaava AC Oulu Oy päätti ylimääräisessä yhtiökokouksessaan suunnatusta osakeannista, jonka myötä oululainen Prinssi Rami Jaber Al Husseini nousee yhdeksi AC Oulun suurimmista omistajista. Lisäksi syntyi yksimielinen päätös valita Al Husseini yhtiön hallitukseen, joka muilta osin jatkaa entisessä koostumuksessaan.

34-vuotias Al Husseini tunnetaan paremmin nimellä Rami Jaber. Palestiinalaislähtöinen prinssi työskentelee sekä rallin että mediatuotantojen parissa niin stunt-ajajana, näyttelijänä kuin myös elokuvatuottajana. Hänen omistuksessaan on muun muassa WRC2 -rallitiimi, RNG World Rally Team, amerikkalainen White Revolver -tuotantoyhtiö sekä oululainen RNG Media -tuotantoyhtiö. Hän on työskennellyt stunt-ajajana muun muassa Fast & Furious -elokuvissa sekä tuottanut mainos- ja musiikkivideoita suurille brändeille ja artisteille, kuten Chris Brownille kuluvan vuoden lokakuussa.

Rami Jaber muutti Ouluun vuonna 2011 ja ihastui välittömästi kaupunkiin sekä sen asukkaisiin. Vähitellen syntyi myös ajatus kotikaupungin markkinoimisesta maailmalla elokuvatuotantojen avulla. Hänen tavoitteenaan on tehdä Oulua tunnetuksi ja tuottaa ohessa seudulle uutta nostetta, investointeja, työpaikkoja ja turismia.

Mainos alkaa

Rallin ohella jalkapallo on lähellä prinssin sydäntä. Urheilun parissa toimiessaan hän on luonut ainutlaatuiset verkostot, joita hän haluaa hyödyntää joukkueen ja sitä ympäröivien olosuhteiden kehittämisessä. Neuvottelut yhteistyöstä käynnistettiin jo vuosi sitten.

Lähde: AC Oulu