Video: Härski pilkku Englannin liigacupissa – Aston Villan Anwar El Ghazi neppasi todella ylimielisen panenkan

Anwar El Ghazi Aston Villa / Pallomeri.net

Aston Villan Anwar El Ghazi ampui yhden kaikkien aikojen härskeimmistä panenka-rankkareista Barrown verkkoon Englannin liigacupissa.

Englannin liigacupin toisella kierroksella nähtiin kunnon turpakeikka, kun League Twossa pelaava Barrow AFC jäi kotikentällään täysin Aston Villan jalkoihin, kun vieraat mäiskivät taululle lukemat 6-0.

Ottelu piti sisällään myös härskin ja nöyryyttävän maalin, kun kahdesti ottelussa maalannut Anwar El Ghazi teki ensimmäisen osumansa pilkulta, joka Aston Villalle tuomittiin 24. minuutilla.

Mainos alkaa

El Ghazi luotti tässä tapauksessa klassikkoon, eli niin sanottuun panenka-rankkariin, jossa hän otti normaalisti vauhdin, mutta chippasi pallon keskelle maalia.

El Ghazin suoritus eroaa monista muista sillä, että se oli suorastaan ylimielisen löysä, sillä pallo meni maaliin todella hidastetusti. Väärään suuntaan lähtenyt Barrown maalivahti ehti jopa pysäyttää liikkeensä ja silti katsoa kaikessa rauhassa miten pallo pomppii maaliin.

Aston Villa meni El Ghazin maalilla 2-0-johtoon.

Aston Villan Anwar El Ghazi upottaa jäätävän panenkan:

Katso myös: Video: Hävyttömän upea maali Englannin 7. tasolla – Tamworthin peluri upotti vaparin omalta kenttäpuoliskolta


Joukkueet: