Antti Tuisku jysäytti uutispommin – tähtää menestykseen hiihdon SM-kisoissa huippuvalmentajan opeilla

Antti Tuisku

Ex-muusikko Antti Tuisku tiedottaa hyppäävänsä tosissaan kilpahiihdon maailmaan ja on palkannut itselleen huippuvalmentajan.

Kesällä 2023 menestyksekkään musiikkiuransa lopettanut Antti Tuisku julkaisi sunnuntaina tiedotteen, jossa hän vahvisti ympärillään pyörineet huhut. Helmikuun lopussa 40 vuotta täyttävä Tuisku kertoo hyppäävänsä tosissaan kilpahiihdon maailmaan, sillä hänen tavoitteenaan on menestyä SM-kisoissa vuonna 2025.

Tuisku kertoi tiedotteessaan myös, ettei hän ole lähdössä soitellen sotaan, vaan taustalta löytyy kova tekijä. Tuisku näet palkkasi valmentajakseen Suomen hiihtomaajoukkueen entisen päävalmentajan Reijo Jylhän.

– Harjoitustunteja suunnitelmassa on yli 700 vuoden sisään. Nyt nähdään, mitä reilussa vuodessa saadaan aikaiseksi, ja onko tällaisesta wannabe-urheilijasta mahdollista oikeasti leipoa vakavasti otettava urheilija, Tuisku toteaa tiedotteessaan.

Tuisku tulee edustamaan laduilla nimeänsä kantavaa hiihtoseuraa AT Ski Teamiä. Seuraan voi liittyä kuten mihin tahansa hiihtoseuraan.

– Haluan kokea ja nähdä, mitä on olla huippu-urheilija. Hiihtäjänä olen täysin raakile, Tuisku sanoi sunnuntaina Ylen Urheilustudio-ohjelmassa.

Tuisku kertoi panostavansa vapaan hiihtotavan kisoihin. Hän sanoo antavansa hiihdolle kaikkensa ja että hän löytää hiihdon parissa omat henkiset ja fyysiset rajansa.

Tuiskun mukaan hänet nähdään ensimmäisen kerran kisaamassa alkuvuonna 2025, mutta tarkka aikataulu ei ole vielä tiedossa.

Tsekkaa myös: Tyson Fury sai valtavan haavan kasvoihinsa, huippumatsi siirtyy – video paljastaa mitä sparraussessiossa tapahtui