Antti Suomela joutui noloon tilanteeseen – vierailu palkintogaalan suorassa lähetyksessä meni aivan reisille

Antti Suomela

Oskarshamnissa mielettömän kauden pelannut Antti Suomela vieraili SHL:n palkintogaalassa, mutta vierailu meni nolosti vihkoon.

Antti Suomela sai tiistaina järjestetyssä Ruotsin kiekkogaalassa tunnustusta pelattuaan upean kauden SHL:ssä. Suomela palkittiin tilaisuudessa sekä vuoden hyökkääjänä että kauden arvokkaimpana pelaajana.

Hieno hetki palkintoseremoniassa sai kuitenkin nolon käänteen, kun etäyhteyden kautta Leijonien MM-leiriltä käsin palkintoaan vastaanottaneen Suomelan kiitossanat eivät kuuluneet gaalan juontajalle saati tapahtumaa seuranneelle yleisölle.

Juontaja jutteli yleisölle mukavia samalla kun ääntä yritettiin saada kuulumaan Suomelan ihmetellessä tilannetta screenillä.

– Voi, en kuule sinua! Meidän oli tarkoitus kuulla sinut, mutta nyt vain näemme sinut. Mutta tämä on tarpeeksi hyvä! Kuulin sinut aiemmin, katsotaan saadaanko äänet toimimaan, juontaja sanoi yleisölle.

Noin minuutin jälkeen ongelmat veivät voiton.

– Maalinteko sujuu paremmin kuin skypettäminen. Olen pahoillani Antti, näemme sinut, mutta emme kuule. Onneksi olkoon taas, juontaja totesi ennen kuin show kulki eteenpäin.

Antti Suomela joutuu noloon tilanteeseen kesken Ruotsin kiekkogaalassa:

Katso myös: Seattle laittoi hyrskyn myrskyn – tehtaili Dallasin verkkoon kolme maalia 52 sekunnissa


Pelaajat: