Video: Ilveksen Antti Saarela sai ulosajon, joka tuomittiin kevyeksi – Kärppien Michal Kristof virtsasi verta iskun jälkeen

Antti Saarela Ilves & Michal Kristof Kärpät / Pallomeri.net

Lauantain Kärpät-Ilves poiki melkoista jälkipyykkiä, kun Ilveksen Antti Saarela ajettiin ulos aloitustilanteessa sattuneen tilanteen vuoksi.

Lauantain Liiga-kierroksella Kärpät hävisi Ilvekselle kotonaan maalein 1-2. Voitto oli Ilvekselle merkittävä, sillä edellisen kerran Ilves oli napannut täyden pistepotin vieraista 14. marraskuuta Vaasasta. Tuloksen myötä katkesi myös Kärppien kahdeksan pelin voittoputki.

Itse peliä ja tulosta paljon suuremmaksi puheenaiheeksi nousi toisen erän tilanne, jossa Ilveksen Antti Saarela ajettiin ulos hänen nostettuaan aloitustilanteessa mailansa Kärppien Michal Kristofin haaroihin.

Ulosajoa arvosteltiin voimakkaasti muun muassa sosiaalisessa mediassa. Teko näytti Kristofin selkäpuolelta kuvatussa videossa tahattomalta sekä aika lailla mitättömältä, mutta lopputulos oli Kristofin kannalta kivulias eikä seuraukset jääneet pelkkään kipuun.

Mainos alkaa

Kristof kertoi näet sanomalehti Kalevalle, että hän virtasi verta erätauolla.

– Lääkäri sanoi, että seurataan vielä ja tutkitaan tarkemmin, jos verta on vielä myöhemminkin, Kristof sanoi lehden haastattelussa.

Ilveksen Antti Saarela lensi ulos tämän tilanteen seurauksena:

Katso myös: Video: Connor McDavid takoi järjettömät tehot – iski upean no-look-maalin


Joukkueet: ,