Antti Raanta pisti sirkuksen pystyyn – höntyili yliaggressiivisesti ja pelasti nahkansa huimalla torjunnalla

Antti Raanta Carolina Hurricanes

Carolina Hurricanesin Antti Raanta näytti ainakin sen ottelussa Buffalo Sabresia vastaan, että häntä ei hirveästi huimaa.

Carolina Hurricanes voitti Buffalo Sabresin jatkoajalla maalein 3-2, mutta oli lähellä, että ottelu olisi kolmannessa erässä kääntynyt vierasjoukkueen suuntaan.

Tähän syynä oli kolmannen erän puolivälissä nähty tilanne, jossa Carolinan maalivahti Antti Raannalle iski päähänpisto, joka oli lähellä kostautua. Kiekko lähti eräässä tilanteessa tulemaan kohti hänen maaliaan ja sitä jahtasi Buffalon John-Jason Peterka.

Jostain syystä Raanta päätti sännätä yliaggressiivisesti vastaan. Hän onnistui lyömään kiekon pois Peterkan lavasta, mutta tilanne ei ollut millään lailla hänen kontrollissaan. Kiekko pomppasi suoraan Buffalon Jordan Greenwaylle, jolla näytti olevan helppo työ rankaista Raantaa, mutta toisin kävi, kuin ihmeen kaupalla.

Raanta nimittäin klaarasi tilanteen niin näyttävästi, että hänen voisi melkein erehtyä jopa laskelmoineen näin käyvän. Hän sukelsi Greenwayn ampumaa kiekkoa kohti ja pelasti nahkansa täysin älyttömällä mailatorjunnalla. Tämän jälkeen Raanta luisteli muina miehinä maalilleen, kun Carolinan kenttäpelaajat purkivat kiekon ulos alueelta.

Antti Raanta pistää showvaihteen silmään ottelussa Buffaloa vastaan:

Katso myös: San Jose Sharks voitti NHL-ottelun


Pelaajat:
Joukkueet: