Antti Raanta toheloi kiekon nolosti omaan rysään – vastustajan epäonnistunut kuti hämäsi pahasti

Antti Raanta Carolina Hurricanes

Carolinan Antti Raanta aloitti playoff-urakkansa muuten vahvasti, mutta ottelun ainoaksi jäänyt takaisku oli varsin kiusallinen.

Carolina Hurricanes aloitti NHL:n ensimmäisen kierroksen pudotuspelisarjan New York Islandersia vastaan 2-1-voitolla ja osansa voitossa oli tietenkin Antti Raannalla, joka onnistui pitämään Islandersin vain yhdessä maalissa.

Toki illan ainoaksi jäänyt takaisku olikin sitten varsin näkyvä musta silmä Raannan muuten hienossa iltapuhteessa. Maali tuli toisessa erässä, kun Hurricanes johti peliä 2-0.

Islanders sai kosolti tuulta purjeisiinsa kavennuksesta, jonka ei olisi koskaan pitänyt nähdä päivänvaloa. Maali syntyi, kun Islandersin Ryan Pulock pääsi irtokiekkoon ja murtautui vetopaikkaan.

Pulockin veto lähti, kun hän oli huonossa asennossa ja laukaus näyttikin epäonnistuvan totaalisesti. Näin ei voi kuitenkaan lopulta sanoa, sillä laukaus epäonnistuikin juuri Pulockin kannalta oikealla tavalla.

Hän osui kiekkoon ainoastaan lapansa tyvellä, joten kiekko lähti kohti takakulmaa ja Raanta yllättyi tästä. Raannan oli pakko reagoida, joten hän yritti torjua vedon mailallaan, mutta tällä kertaa Raannalle kävi hassusti. Hän onnistuikin vain ohjaamaan kiekon omaan rysään.

Antti Raanta ohjaa vahingossa Islandersin Ryan Pulockin epäonnistuneen kudin sisään:

Katso myös: Roope Hintz laittoi ranteet lukkoon – avasi heti maalitilin pudotuspeleissä


Pelaajat:
Joukkueet: