Video: Antti Raanta kolaroi rajusti vastustajan kanssa ja loukkaantui – toinen osapuoli lensi suihkuun

Antti Raanta Carolina Hurricanes / Pallomeri.net

Carolina Hurricanesin Antti Raanta joutui jättämään leikin kesken nopeasti, kun hän jäi alimmaiseksi kolaritilanteessa ja loukkaantui.

Florida Panthers voitti Carolina Hurricanesin maalein 5-2 pitkälti vahvan avauseränsä ansiosta, jossa pantterit venyttivät vieraidensa verkkoa neljästi.

Ottelun Hurricanesin maalilla aloittanut Fredrik Andersen sai näin ollen väistyä ja Antti Raanta sai komennuksen tolppien väliin ensimmäisellä erätauolla.

Raannan iltapuhde päättyi kuitenkin karusti jo reilun 12 minuutin jälkeen, kun hän loukkaantui Panthersin Ryan Lombergin kanssa käydyssä irtokiekkokamppailussa.

Lomberg jahtasi Hurricanesin alueelle lipunutta kiekkoa ja Raanta lähti samaa kiekkoa vastaan liikkuen kauas pois maaliltaan. Lomberg yritti kurottaa kiekkoa itselleen, kun taas Raanta syöksyi pelottomasti tilanteeseen. Tuloksena oli raju törmäys, jonka seurauksena Raanta sai iskun päähänsä ja joutui pois pelistä.

Ottelun tuomaristo tutki tilanteen vielä videolta ja päätyi hämmästyttävään ratkaisuun. Täysin epäonniselta törmäykseltä tv-kuvien perusteella näyttänyt tilanne nimittäin tulkittiin käsittämättömästi tyystin Lombergin syyksi ja hän sai tilanteesta ulosajon ryntäyksestä.

Antti Raanta kolaroi Ryan Lombergin kanssa ja loukkantui:

Katso myös: Video: Ilves-pakki kiskaisi uskomattoman voittomaalin – jäätävä tuuripomppu päätypleksin kautta


Pelaajat:
Joukkueet: