Video: Antti Raannalle sattui paha lapsus – Alex Tuch maalasi lähes nollakulmasta

Antti Raanta Alex Tuch - pallomeri.net

Vegas Golden Knightsin Alex Tuch pääsi iskemään varsin erikoisen – mutta kieltämättä komean – osuman suomalaisvahti Antti Raannan selän taakse.

Vegasin ja Arizona Coyotesin välinen harjoitusottelu oli päätöserässä, kun Tuch oli päästä nokikkain Raannan kanssa, mutta hänen tasapainonsa ja kiekonhallintansa horjui sen verran, että kovaa vauhtia tullut mies ajautuikin maalinedustalta kohti laitaa ennen kuin hän sai taas kunnon otteen pelivälineeseen.

Tuch päätyi ratkaisuun, jota Raanta ei odottanut, sillä 24-vuotias jenkkihyökkkääjä päättikin huonosta kulmastaan huolimatta laukoa. Tämä myös kannatti, sillä no-look-henkisestä vedosta tuli huiman tarkka ja kiekko sujahti Raannan olkapään yli takakulmaan.

Vegas voitti ottelun lopulta 4-1. Raanta pelasi ottelun jälkimmäisen puolikkaan merkkauttaen 6 torjuntaa. Tuchin osuman lisäksi suomalainen ei päästänyt selkänsä taakse muita osumia, sillä 4-1-päätösnumerot syntyivät, kun Coyotes haki kavennusta ilman maalivahtia.

Mainos alkaa

Alex Tuch pääsi yllättämään:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen Sportsnetin YouTubessa.

Kiekkofanien odotus palkitaan vihdoin lauantaina, kun NHL-pudotuspelit pääsevät vauhtiin! Avausotteluna toimii kello 19:00 käynnistyvä Carolina Hurricanes – New York Rangers.


Pelaajat:
Joukkueet: ,