Antti Pennasen puheet nostettiin esiin Pohjois-Amerikassa saakka – “Ilves Maple Leafs”

Antti Pennanen Antti Pennasen

Antti Pennasen luotsaama Ilves sai perjantaina shokkihoitoa Liigassa, kun KalPa pudotti tamperelaiset mitalipelien ulkopuolelle.

Ratkaiseva ottelu Nokia Arenalla päättyi lukemiin 2-4, minkä myötä KalPa vei ottelusarjan nimiinsä voitoin 4-1.

Jo välittömästi ottelun jälkeen Pennasen ja muun Ilves-valmennuksen teot nousivat puheenaiheeksi, kun he eivät playoffs-tavoista poiketen tulleet lainkaan jäälle kättelemään vastustajaa. Pennanen selitti tilannetta ottelun jälkeen sillä, että hän ei tiennyt kyseisen tavan olemassaolosta.

Mainos alkaa:

– Jos se on käytäntö liigassa, niin sitten pyydän anteeksi. Siihen ei liity mitään. Ajattelin, että käyn sitten tuolla kättelemässä (vastustajan pukukopilla). Tuttuja miehiä, ei ollut missään nimessä huonoa käytöstä. Pyydän anteeksi, Pennanen sanoi,

Pohjois-Amerikassa kuitenkin nostettiin esiin myös Pennasen kauden aiemmat puheet, jossa hän vertasi Ilvestä Toronto Maple Leafsiin, jolla edellisestä mestaruudesta on tamperelaisjoukkueen tavoin ehtinyt vierähtää pitkä aika.

The Athleticin ja TSN:n toimittaja Chris Johnston nosti asian esiin X:n puolella.

– Tampereen Ilves putosi jatkosta SM-liigan pudotuspeleissä Kuopion KalPan toimesta. Ilveksen päävalmentaja Antti Pennanen vertasi hänen joukkuettaan Toronto Maple Leafsiin, koska hän tunsi, että seuran 39-vuotinen mestaruukseton putki painoi heitä alas.

Ilveksen kunniaksi vertailussa todettakoon toki se fakta, että joukkue juhli edellistä mestaruuttaan keväällä 1985, kun taas Toronton edellinen Stanley Cupin voitto on niinkin pitkältä kuin vuodelta 1967.

Ilves Maple Leafs nostettiin esiin Pohjois-Amerikassa:

Pennanen siirtyy seuraavaksi Leijonien päävalmentajan paikalle. Jukka Jalonen on maajoukkueen luotsina vielä jääkiekon MM-kisoissa, mutta tämän jälkeen on Pennasen vuoro astua puikkoihin.


Pelaajat:
Joukkueet: ,