IS: Erikoinen käänne! Ilveksen pomo ja poliisi ymmällään Antti Pennasen lausunnoista

Antti Pennanen Antti Pennasen

Antti Pennasen lausunnot ovat olleet vahvasti pinnalla, kun luotsi kertoi MTV:lle jättäneensä kättelyt väliin turvallisuushuolien vuoksi.

Pennanen jätti KalPa-sarjan jälkeen perinteiset kättelyt väliin ja poistui heti ottelun jälkeen hallin uumeniin. Tuleva Leijonien luotsi avasi tämän erikoisen tempun syitä MTV:n haastattelussa, jossa kertoi saaneensa vahvan suosituksen välttää kättelyt.

Nyt nuo sanat asettuvat todella kummalliseen varjoon, koska IS:n haastattelussa ollut Ilveksen pomo Risto Jalo oli totaalisen tietämätön koko asiasta. Jalon mukaan seuran puolelta ei ole mitään suositusta ainakaan annettu Pennasen suuntaan.

Mainos alkaa:

– Ainakaan minä en ole antanut, enkä ole kuullut, että turvallisuuspäällikkömmekään olisi, Jalo sanoo IS:lle.

Seuran toimitusjohtaja myös jatkaa perään, ettei Ilveksellä ole minkäänlaista tietoa siitä, että Pennasta olisi uhkailtu.

– Tällaisesta tapauksesta minulla ei ole mitään kerrottavaa, koska en tiedä siitä mitään. Sehän on nopea tilanne, kun peli päättyy, ei kai siihen kukaan osaa etukäteen varautua. Tämä on täysin Pennasen henkilökohtainen juttu. Sitä täytyy kysyä Pennaselta, että mitä hän on tarkoittanut, Jalo jatkaa Ilta-Sanomille.

Samaisessa jutussa on pyydetty myös kommentit Sisä-Suomen poliisilaitokselta, jonka mukaan heillä ei ole tutkittavana ainuttakaan tapausta puolivälieräotteluun liittyen. Tilannekeskus viestitti myös IS:lle, ettei tiedossa ole ainuttakaan rikosilmoitustakaan tapahtumasta.

Nämä kommentit laittavatkin Antti Pennasen vähintäänkin kummalliseen valoon, koska luotsi sanoi MTV:lle kokeneensa huolta itsensä lisäksi myös lastensa turvallisuudesta. Jos puhutaan näin ikävistä asioista, niin on vähintäänkin ihmeellistä, että asiasta ei ole millään tapaan tietoinen edes Ilveksen johtoporras.


Pelaajat:
Joukkueet: