Antti Pennanen joutui puuttumaan Nuorten Leijonien löysäilyyn – Aku Räty: ”Tekee joukkueelle varmaan ihan hyvää”

Suomi-Sveitsi Saksa-Suomi Suomen u20 nuoret leijonat nuorten leijonien antti pennanen

Nuorten Leijonien valmistautuminen tällä viikolla Edmontonissa alkaviin U20 MM-kisoihin on ollut poikkeuksellista vallitsevan tilanteen vuoksi.

Lue myös: Suomen U20-joukkueen maalivahtivalmentaja Pallomeri.netin haastattelussa – ”Kilpailu peliajasta tulee olemaan kova”

Saavuttuaan kisapaikalle, joukkue on joutunut olemaan karanteenissa hotellissa, ja harjoittelua on suoritettu muun muassa omassa hotellihuoneessa kuntopiirin muodossa.

Karanteenielämän vaikutukset olivat mitä ilmeisimmin kantautuneet myös Leijonien mukana jääharjoituksiin, sillä päävalmentaja Antti Pennanen oli joutunut antamaan palautetta joukkueen löysästä menosta.

Mainos alkaa

– Katsoimme videoita. Ei suolata tässä ketään, mutta… Parissa treenissä ei ollut ihan parasta tekemistä. Se oli vähän löysää, kärppäpeluri Aku Räty sanaili lehdistötilaisuudessa.

Räty sanoo kuitenkin, että viesti oli positiivinen.

– Se ei liittynyt siihen, ettei meillä olisi kykyjä tai pelitaitoja. Se oli mielestä ja asenteesta kiinni. Tekee joukkueelle varmaan ihan hyvää, että puututaan tällaiseen, eikä katsota löysäilyä.

Nuoret Leijonat pääsevät tositoimiin keskiviikkona aamuyöllä, kun joukkue kohtaa ainoassa MM-kisoja edeltävässä USA:n. U20 MM-kisat käynnistyvät joulupäivänä.


Joukkueet: