Antti Pennanen avasi kättelykohun taustoja – vakava huoli turvallisuudesta

Antti Pennanen Ilves

Antti Pennanen aiheutti kohun Ilveksen ja KalPan välisen puolivälieräsarjan aikana – tai tarkemmin sanottuna välittömästi sen päätyttyä.

Ilves hävisi sarjan 4-1, ja sarjan päätyttyä on ollut tapana, että valmentajien kättelyt hoidetaan jään puolella. Ilves-luotsi Pennasta ei kuitenkaan jäällä näkynyt, mikä aiheutti kohun.

Pennanen sanoi jälkeenpäin, että hän ei tiennyt kyseisestä tavasta – ja että hän kätteli KalPa-valmennuksen myöhemmin hallin uumenissa.

Mainos alkaa:

Nyt Pennanen on kuitenkin pyörtänyt puheensa ja kertoo MTV Urheilulle, mistä todellisuudessa oli kyse. Leijonien peräsimeen siirtyvä 45-vuotias valmentaja sanoo joutuneensa kauden aikana joukkueineen monenlaisen uhkailun kohteeksi, ja myös viimeisessäkin puolivälierässä KalPaa vastaan hän tunsi aggressiivista painetta selkäpuoleltaan katsomosta. Taustalla oli huoli jopa omien lasten turvallisuudesta.

– Oli vahva suositus, että kättelyt hoidetaan minun osaltani jossain muualla kuin kentällä. KalPa on kyllä kätelty ja heille on arvostus ja kunnioitus annettu, Pennanen kertoo.

Laaja haastattelu on luvassa Tulosruudussa torstaina klo 22:25 alkavassa lähetyksessä.


Pelaajat:
Joukkueet: