Video: NHL-selostaja Antti Mäkinen lunasti lupauksensa – käveli takaperin Tampereen keskustan ympäri hölmön vedonlyönnin takia

Antti Mäkinen / Pallomeri.net

NHL-selostaja Antti Mäkinen lunasti sanansa ja käveli takaperin Tampereen keskustan ympäri, kun ponteva julistus osui omaan nilkkaan.

Viasatin NHL-selostaja Antti Mäkinen joutui pulaan, kun hän julisti yhdessä Kimmo Timosen kanssa isännöimässään Kimanttia-podcastin jaksossa, että hän kävelee takaperin Tampereen keskustan ympäri, jos Winnipeg Jets ottaa kaksi voittoa sarjassa Edmonton Oilersia vastaan.

No, Jets otti kaksi voittoa, mutta ei tyytynyt siihen, vaan painoi Oilersin lomille voitoin 4-0. Mäkinen alkoi saada tulvan lailla viestejä, jossa kyseltiin, koska kävely tapahtuisi.

Kesäkuun kolmantena päivänä Mäkinen lunasti lupauksensa ja toteutti kävelynsä luvatulla tavalla. Aikaa urakkaan meni 76 minuuttia.

– Kaksi rakkoa kantapäissä, litra juomaa ja hyvä fiilis, vaikka etureidet ovat armottoman kipeät takaperin menosta. En ole tottunut tähän suuntaan, Mäkinen totesi kävelynsä päätteeksi Iltalehdelle.

NHL-selostaja Antti Mäkinen käveli takaperin Tampereen keskustan ympäri (kävely alkaa ajassa 3:53):

Katso myös: Video: Jetsin Nikolaj Ehlers osoitti huimaa kunnioitusta vastustajaa kohtaan järjettömän törkytaklauksen jälkeen


Pelaajat: