ManU:n Antony pyöri kentällä täysin hyödyttömästi – valmentaja ei arvostanut ja otti puoliajalla vaihtoon

Antony Manchester United

ManU:n Antony joutui vaihtoon Eurooppa-liigan ottelussa jo puoliajalla, kun valmentaja Erik ten Hag kyllästyi hänen temppuihinsa.

Manchester United otti 3–0-kotivoiton FC Sheriffistä jalkapallon Eurooppa-liigassa ja kokoonpanoon kiukuttelunsa jälkeen palanneen Cristiano Ronaldon maalin lisäksi ottelun jälkeen puhutti myös Antonyn temppuilu.

Hän sai syötön ottelun 38. minuutilla ja pyöri paikallaan pallo jalassaan kaksi täyttä kierrosta, jonka jälkeen hän huipensi pyörimisensä antamalla umpisurkean harhasyötön.

Antony on tunnettu pyörähtelyistään ja kikkailuistaan, mutta ManU:n valmentaja Erik ten Hag ei varsinaisesti arvostanut Antonyn täysin hyödytöntä temppuilua ja hän ottikin Antonyn pois kentältä ensimmäisen puoliajan jälkeen. Hän myös kommentoi vaihtoa pelin jälkeen.

– Minulla ei ole ongelmaa hänen temppujensa kanssa, kunhan ne edistävät peliä. Vaadin häneltä enemmän pystyjuoksuja, peliä rangaistusalueella ja taskuissa. Jos temppuja tehdään vain temppujen vuoksi, oikaisen häntä, ten Hag totesi.

Antony pyörii kentällä taitavasti, mutta täysin hyödyttömästi ja joutuu sen myötä vaihtoon jo puoliajalla:

Katso myös: UEFA:n huumorintaju ei riittänyt – HJK-fanien huvittava lakana poistettiin katsomosta


Joukkueet: