Video: Törkeä temppu meni tuomareilta ohi – Saksan Antonio Rüdiger puraisi Ranskan Paul Pogbaa

Saksan Antonio Rüdiger puree Ranskan Paul Pogbaa / Pallomeri.net

EM-kisojen alkulohkon Ranska-Saksa -ottelussa nähtiin sikamainen tempaus, kun Saksan Antonio Rüdiger puri Ranskan Paul Pogbaa

Tiistai-illan EM-kisatarjonnan huipentavassa Ranska-Saksa -ottelussa nähtiin todella törkeä teko, joka jäi kokonaan ilman seurauksia.

Avausjakson lopulla pallottomassa kamppailutilanteessa Saksan toppari Antonio Rüdiger meni aivan Ranskan Paul Pogban iholle ja hetkeä myöhemmin hän päätti mennä vielä pidemmällekin.

Mainos alkaa:

Rüdiger hieroi naamaansa Pogban olkaapäähän ja siirtyi siitä selän puolelle, jonne hän jätti jälkensä. Rüdiger näet vaivihkaa puraisi Pogbaa selkään. Pogba luonnollisesti suivaantui tästä, mutta ei kostanut vaan vetosi tuomaristoon. Pogba ei kuitenkaan saanut tilanteen täysin missanneelta tuomaristolta minkäänlaista sympatiaa.

Jostain kumman syystä erotuomari ei suostunut konsultoimaan VAR-huonetta, josta asia olisi paljastunut oitis, sillä Rüdigerin sikailu jäi täydellisesti tv-kameroihin. Näin Rüdiger selvisi törkeydestään kuin koira veräjästä ja sai jatkaa peliä normaalisti.

Ranska johti ottelua toisen jakson alussa maalein 1-0.

Antonio Rüdiger puree Paul Pogbaa ottelussa Ranska-Saksa -ottelussa:

Katso myös: Video: Cristiano Ronaldo ja Rafa Silva sahasivat Unkarin palasiksi – Ronaldosta EM-kisojen kaikkien aikojen maalipyssy


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,