Skotlanti sai maalihanat auki ilman laukausta kohti maalia – Saksan Antonio Rüdiger puski tyylikkään oman maalin

Antonio Rüdiger Saksa

Saksa pelasi niin vahvan avausottelun EM-kisoissa, että vastustajan maalikin piti tehdä itse, kun Antonio Rüdiger rikkoi Skotlannin nollan.

Saksa oli EM-kisojen avausottelussa täysin murskaavassa iskussa ja painoi Skotlantia turpaan rumin 5-1-lukemin. Maalilukemien lisäksi Saksan ylivoimaa kuvastaa se, että Skotlanti ei saanut ottelussa kuin yhden laukauksen aikaiseksi ja sekin meni maalin ohi. Saksa hallitsi ottelua aivan ensi hetkistä lähtien, eikä ottanut jalkaa kaasulta oikeastaan missään vaiheessa. Vain heikot viimeistelyt estivät lukemien paisumisen vielä rumemmiksi.

Näin ollen siis Saksan oli itse tehtävä myös Skotlannin maali. Tämä tapahtui 87. minuutilla, kun Saksa johti peliä jo 4-0. Skotlanti pelasi palloa rangaistusalueelle ja Scott McKenna pääsi puskemaan. Hänen puskunsa ei kuitenkaan kääntynyt maalia päin, vaan pallo suuntasi kohti vieressä ollutta Antonio Rüdigeriä.

Mainos alkaa:

Hän puolestaan joko yritti siivota palloa sivurajasta ulos, pelata sitä omalle maalivahdille tai sitten hän vain refleksinomaisesti päätyi puskemaan palloa. Olipa syy puskulle ja sen tarkoitus lopulta mikä tahansa, niin Rüdiger kuitenkin päätyi puskemaan pallon varsin tyylikkäästi omaan maaliin.

Saksan Antonio Rüdiger puskee tyylikkäästi Skotlannin ainokaiseksi jääneen maalin:

Katso myös: Järjetön kammotaklaus EM-kisojen avausottelussa – Skotlannin Ryan Porteous ajettiin ulos suoralla punaisella


Pelaajat:
Joukkueet: