Holtiton syöksy päin vastustajaa – FC Lahden maalivahti Antonio Reguero sai suoran punaisen kortin

Antonio Reguero FC Lahti

FC Lahti joutui tiukkaan paikkaan Suomen Cupin puolivälierässä, kun maalivahti Antonio Reguero otti hölmön punaisen kortin.

Jalkapallon Suomen Cupissa aukesi ovi yllätystulokselle, kun FC Lahti isännöi Ykkösessä pelaavaa JäPS:iä ja joutui vajaalle jo 27. minuutilla. Syynä vajaalle joutumiseen oli pallontavoittelutilanne, jossa Lahden kokeneelle veskarille Antonio Reguerolle sattui arviointivirhe ja ylipelaaminen.

Pallo pelattiin Lahden rangaistusalueelle ja Reguero lähti erittäin aggressiivisesti palloa vastaan, kun toisesta suunnasta palloon pyrki JäPS:n hyökkääjä.

Reguero syöksyi irtopalloa kohti holtittomasti jalat edellä ja osui toki palloon, mutta suurimman osuman sai palloa tavoitellut vastustajan pelaaja. Erotuomari Matti Roth ei epäröinyt sekuntiakaan, vaan nosti punaisen kortin oitis taskustaan ja passitti Regueron ulos kentältä.

Lahti johti ennen hässäkkää 1-0, mutta JäPS:n Tino Palmasto painoi tasoituksen Regueron ulosajoa seuranneesta rankkarista. JäPS ei kuitenkaan kyennyt hyödyntämään yhden miehen ylivoimaansa, vaan Lahti otti dramaattisen voiton, kun Alan Henrique teki voittomaalin 91. minuutilla.

FC Lahti joutui ahtaalle, kun Antonio Reguero otti punaisen kortin tällä syöksyllä:

Katso myös: Argentiinan liigassa nähtiin kauden koomisin kulmapotku – Independienten Leandro Fernandez kohelsi nolosti


Joukkueet: