Antonio Conte ohjeistaa Inter-pelaajia seksin suhteen – “Mahdollisimman vähäisellä vaivalla”

Antonio Conte Inter Milan / Pallomeri.net

Inter Milanin valmentaja Antonio Conte ei kiellä pelaajiltaan seksin harrastamista kauden aikana, mutta ohjeistaa pelaajiaan miten akti tulisi hoitaa.

Serie A -seura Inter Milanin päävalmentaja Antonio Conte ei kiellä pelaajiltaan seksin harrastamista kauden aikana, mutta hän kuitenkin kertoo ranskalaislehti L’Equipen haastattelussa antaneensa pelaajilleen ohjeet miten petipuuhat tulee hoitaa.

Conte on opittu tuntemaan vaativana ja yksityiskohtia painottavana valmentajana ja jutun perusteella tämä piirre kantaa kentän ulkopuolisissakin asioissa varsin pitkälle.

– Olin myös pelaaja. Kauden aikana seksin ei tulisi kestää kauaa. Se tulisi hoitaa mahdollisimman vähäisellä vaivalla ja niin, että pelaaja on parterinsa alla. Mieluiten seksiä tulisi harrastaa oman vaimon kanssa, koska se ei vaadi niin merkillistä suoritusta, Conte määrittelee.

Conte ei ole ainoa italialaisvalmentaja, joka linjaa pelaajiensa seksielämää. Englantia vuoden 2010 MM-kisoissa valmentanut Fabio Capello kielsi joukkueeltaan seksin harrastamisen kisojen aikana, jotta energiaa säästyisi. Englanti ei selvinnyt kisoissa lohkovaihetta pidemmälle.

Tsekkaa myös: Rangersin Brendan Lemieux sai mailasta naamaan – etsi jäältä irronnutta hammastaan


Joukkueet: