Erikoinen kilahdus kesken pelin – Buccaneersin Antonio Brown riisui vehkeet, häipyi kentältä ja sai potkut

Antonio Brown Tampa Bay Buccaneers / Pallomeri.net

Tampa Bay Buccaneersin Antonio Brown sai potkut menetettyään yhtäkkiä malttinsa kesken pelin. Brown riisui varusteensa ja häipyi kentältä.

Erikoisista ja kiistanalaisista tempauksistaan tunnetuksi tullut Tampa Bay Buccaneersin Antonio Brown sai jälleen yhden lisämerkinnän päähänpistojensa historiaan tehden samallaan itsestään työttömän.

Tähän päädyttiin, kun Brown poistui näyttävästi kentältä kesken New York Jetsiä vastaan käydyn pelin, kun Buccaneers oli tappiolla pistein 10-24.

Brown menetti jostain syystä hermonsa aivan totaalisesti, riisui pelipaitansa, hartiasuojansa sekä aluspaitansa, kun hän täysin yllättäen poistui koppiin viskellen varusteitaan.

Buccaneers nousi tähtipelinrakentajansa Tom Bradyn avulla lopulta voittoon pistein 28-24. Voitto ei kuitenkaan liennyttänyt valmentaja Bruce Ariansin mielipidettä Brownin törttöilystä.

– Hän ei ole enää ”Bucsin” jäsen. Okei, tämä oli tarinan loppu. Puhutaan pelaajista, jotka menivät kentälle ja voittivat ottelun, Arians totesi tylysti.

Myöhemmin paljastui, että Arians oli komentanut Brownin vaihtoon, mikä sai hänet kilahtamaan aivan täysin. Joukkuetoveri Mike Evans yritti hillitä Brownia, mutta turhaan.

– Tämä on vaikea tilanne. Mielestäni meidän kaikkien tulee yrittää auttaa häntä kaikin tavoin. Rakastamme häntä ja välitämme hänestä paljon. Haluamme nähdä hänet parhaimmillaan. Ikävä kyllä se ei tapahdu meidän joukkueessamme, Brady kommentoi Brownin potkuja.

Tampa Bay Buccaneersin Antonio Brown menettää yhtäkkiä hermonsa, riisuu yläkroppansa paljaaksi ja häipyy kentältä:

Brownin kentältä poistuminen toisesta kuvakulmasta:

Katso myös: Uskomaton tarina NHL:stä – fani näytti Vancouver-huoltajalle viestin pleksin läpi ja pelasti hengen


Joukkueet: