Video: KuPS:lle kitkerä tappio Armeniassa – Anton Popovitch teki oman maalin maailmanluokan puskulla

Anton Popovitch KuPS / Pallomeri.net

KuPS:n taival Konferenssiliigassa ei alkanut häävisti, kun Armeniasta oli tuomisina 1-0-tappio ja ainoan maalin teki omiin Anton Popovitch.

UEFA:n uusi seurajoukkuekilpailu Konferenssiliiga alkoi Kuopion Palloseuran osalta ikävällä tappiolla, kun armenialaisseura FC Noah onnistui kairaamaan avausosasta 1-0-voiton.

Etenkin tapa, jolla tappio tuli nakertanee varmasti KuPS:n leiriä. Joukkueella oli nimittäin omatkin paikkansa ja niistä paras avautui Lucas Rangelille, joka painoi pallon loistotontilta maalin yli.

Ottelu eteni aina 77. minuutille asti, ennen kuin nolla rikkoutui. Ottelun ainoaksi jääneen maalin teki lopulta KuPS:n Anton Popovitch, mutta hän teki sen valitettavasti omaan maaliin.

Popovitch yritti mitä ilmeisemmin siivota Noahin Sana Gomesin rangaistusalueelle lähettämää keskitystä kulmaksi, mutta tulikin suorittaneeksi maailmanluokan viimeistelyn, sillä hänen puskunsa painui sinänsä komeasti suoraan maalin takanurkkaan.

Toinen osaottelu pelataan 15. heinäkuuta Kuopiossa. Asetelma on nyt oleellisesti erilainen aiempiin vuosiin verrattuna, sillä UEFA päätti aiemmin kesällä luopua kokonaan kiistellystä vierasmaalisäännöstä, jolloin vain yhteismaalit, tehtiinpä ne kummassa pelissä tahansa, määrittävät jatkoonmenijän.

KuPS:n Anton Popovitch viimeistelee upealla puskulla väärään maaliin:

Katso myös: Video: Täysin hävytön yhden miehen vastaisku – Santi Moar viimeisteli armottomasti USL:ssä


Joukkueet: