Video: Upea syöttökuvio toi tulosta – Anton Lundell tälläsi NHL-uransa avausmaalin

Anton Lundell uran ensimmäinen NHL-maali - pallomeri.net

Florida Panthersin Anton Lundell iski tiistain kierroksella NHL-uransa avausmaalin – ja teki sen vieläpä todella makeaan paikkaan hallitsevaa mestaria Tampa Bay Lightningia vastaan.

Vierasjoukkue Panthers vei voiton nimiinsä lukemin 4-1, ja Lundellin toimesta syntyi varsin ratkaisevan oloinen 3-1-maali. Tämä osuma nähtiin, kun peliä oli jäljellä vajaat 7 minuuttia.

Lundell kuljetti kiekon alueelle ja pelasi sen laidan puolelle Sam Reinhartille. Reinhart pelasi kiekon heti takaisin Lundellille, joka ampui tyylikkään ja nopean kuvion päätteeksi pelivälineen ohi Andrei Vasilevskin.

Hieman aiemmin syntyneestä 2-1-voittomaalista oli vastannut Aleksander Barkov. Lundellille puolestaan oli merkitty syöttöpiste myös avauserässä syntyneeseen Brandon Montourin osumaan.

Suomalaishyökkääjä sai yhdessä maalivahti Spencer Knightin kanssa ylistystä joukkueen valmentajalta, Joel Quennevilleltä.

– Mielestäni nuo kaksi nuorta olivat aivan erityisiä tänään. Knight ja Lundy tuovat loistavan tulevaisuuden seuralle, Quenneville sanaili ottelun jälkeen viitaten Lundelliin sekä 20-vuotiaaseen Knightiin.

Floridan ja Tampan välisen ottelun tarkemmat tilastot näet NHL:n sivuilta.

Anton Lundell & NHL-uran avausmaali:

Videon voit katsoa myös Sportsnetin YouTubessa.


Pelaajat:
Joukkueet: