Huikea maltti – Panthersin Anton Lundell liukui kaikessa rauhassa luukulle ja livautti kiekon ovelasti pönttöön

Anton Lundell Florida Panthers

Florida Panthersin Anton Lundell livautti upean maalin Montreal Canadiensin verkkoon päästyään ajamaan kaikessa rauhassa maalille.

Montreal Canadiens voitti Florida Panthersin kotonaan maalein 5-3, mutta ottelun ensimmäisessä erässä näytti siltä, että Panthersin suomalaiset ottavat pelin haltuunsa, kun Panthersin avausmaali lähti Anton Lundellin lavasta ja toinen oli Aleksander Barkovin käsialaa.

Lundellin maalin pohjat rakensi ketjukaveri Evan Rodrigues, joka punnersi kiekon hyökkäysalueelle. Rodrigues jäi kuitenkin ilman syöttöpistettä, kun Canadiens-pakki Jayden Struble sai lyötyä kiekon hänen lavastaan pois.

Kiekko päätyi taustalta mukaan tulleen Lundellin lapaan. Lundell lähti ajamaan maalille ja osoitti aivan huikeaa malttia. Lundellilla ei tuntunut olevan kiireen häivääkään, kun hän liukui maalille ja pisti Canandiens-vahti Samuel Montembeaultin kyykkyyn livauttamalla kiekon ovelasti häkkiin tämän nokan alta.

Lundellin maali käynnisti todellisen suomalaismaalien aallon, sillä Canadiensin Joel Armia tasoitti lukemiksi 1-1 vain noin minuuttia myöhemmin, kun taas Barkov vei Panthersin jälleen johtoon kolme minuuttia Armian maalin jälkeen.

Anton Lundell kyykyttää tyylikkäästi Canadiens-kassari Samuel Montembeaultia:


Pelaajat:
Joukkueet: