Sam Reinhartilta fantastinen passi – Anton Lundell painoi limpun Toronton verkkoon

Anton Lundell Sam Reinhart - Pallomeri.net

Sekä Anton Lundell että Aleksander Barkov kunnostautuivat maalintekohommissa, kun Florida Panthers ryöväsi jo toisen voiton Toronto Maple Leafsia vastaan pelattavassa ottelusarjassa.

Toinen ottelu alkoi kotijoukkue Toronton kannalta erinomaisissa merkeissä, sillä jo parin minuutin pelin jälkeen Alex Kerfoot vei isännät johtoon, ja vain muutamaa minuuttia myöhemmin Ryan O’Reilly iski lukemat 2-0:aan.

Erän lopulla Florida kuitenkin onnistui kavennuksessa. Sam Reinhart ehti hyökkäyspäässä maalin takana kiekkoon ja hän heitti pelivälineen välittömästi yhdellä kosketuksella selkänsä takaa maalinedustalle Anton Lundellille. Ovela syöttö avasi suomalaiselle maukkaan tekopaikan, josta hän ei erehtynyt vaan ensimmäiselle erätauolle poistuttiin lukemissa 2-1.

Toisen erän alku oli kotijoukkueen kannalta synkkä, sillä peliä oli takana vasta 19 sekuntia, kun Aleksander Barkov sivalsi rannelaukauksella tasoituksen – ja tästä puolestaan ehti kulua vain 47 sekuntia, kun Gustav Forsling vei Panthersin jo johtoon.

Tämä jäi myös illan viimeiseksi osumaksi, joten loppunumerot kirjattiin 2-3 ja Florida Panthers pääsee omiin kotiotteluihinsa johtaen ottelusarjaa 2-0.

Lue myös: USA:n MM-joukkue vuoden 2023 kisoihin selvillä

Anton Lundell pääsi iskemään Sam Reinhartin komeasta esityöstä:

Mikäli video ei syystä tai toisesta näy laitteellasi, voit katsoa sen myös Viaplayn Twitterissä.


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,