Upeita suomalaisuutisia! Tapparan Anton Levtchi siirtyy NHL:ään

Anton Levtchi
Kuva: Getty Images

Liiga-tähtien siirtyminen NHL:ään sai jatkoa tiistaina, kun Tapparan Anton Levtchi teki sopimuksen Florida Panthersin kanssa.

Aikaisemmin Nashville Predators ilmoitti kiinnittäneensä TPS:n Markus Nurmen riveihinsä. Nyt rapakon taakse siirtyy Tapparassa sekä piste- että maalipörssin voittanut Levtchi, joka lähtee jahtaamaan NHL-unelmaansa. Levtchi teki tällä kaudella 55 ottelussa 61 tehopistettä.

Florida Panthers kiinnitti Levtchin yksivuotisella sopimuksella, jonka arvo on 925 000 dollaria.

Levtchilla on nyt mahdollisuus päästä jälleen pelaamaan hyvän ystävänsä kanssa, sillä Floridan kapteenina toimii Aleksander Barkov, joka pelasi aikoinaan samaan aikaan myös Tapparassa.

– NHL-sopimus on osoitus jokaiselle jääkiekkoilijalle siitä, että pitkäjänteinen työ, laadukas arki ja sitä myöden kehittyminen ratkaisee. Palkinto voi tulla useammankin vuoden jänteellä, pelaajan uralle mahtuu monta vaihetta. Antonin NHL-sopimus on myös osoitus pelaajalle itselleen ja seurallemme, että arkemme on sen laatuista, että sitoutuessaan siihen ja tekemällä kovaa työtä, syntyy tuloksia. Vaikka uskoa ja kärsivällisyyttä on varmasti koeteltu, on Anton pelaajana edelleen kasvun vaiheessa, eikä kaikki potentiaali ole tullut vielä esiin, kommentoi Tapparan päävalmentaja Jussi Tapola tiedotteessa.

Anton Levtchi siirtyy NHL:ään


Pelaajat:
Joukkueet: