Video: Uskomaton munkki – Tapparan Anton Levtchi käytti Ässä-pakkia kimmokkeena

Anton Levtchi Tappara / Pallomeri.net

Kaikki taivaankappaleet osuivat kohdalleen, kun Tapparan Anton Levtchi yritti antaa poikittaissyöttöä, mutta kiekko livahtikin koomisesti yläkulmaan.

Tappara ei antanut pirteästi kautensa aloittaneen Porin Ässien hyppiä silmilleen torstai-illan ainoassa liigapelissä. Tappara oli isäntä talossa ja otti voiton lopulta maalein 5-3.

Tappara oli maalin verran tappiolla toisessä erässä, mutta heti Ässien 2-1-johtomaalin jälkeen alkoi kotijoukkueen noin 10 minuutin tehohetki, jonka aikana Ässien maaliverkko venähti kolmasti.

Mainos alkaa:

Tapparan 2-2-tasoitus oli suorastaan koominen ja maali syntyi tosiaan vain 10 sekuntia Ässien maalin perään. Maalintekijänä oli Anton Levtchi, joka kaikesta päätellen taisi tilanteessa pyrkiä pöytäkirjaan maalin syöttäjänä.

Levtchi karkasi Ässä-pelaajilta heti keskialoituksen jälkeen ja oli jo nokikkain Ässä-vahdin kanssa, mutta päätti vielä hakea toiselta laidalta mukaan noussutta Patrik Virtaa.

Levtchin syöttö oli huono, mutta tällä kertaa onnettomuudessa oli kosolti onnea. Kiekko näet osui juuri sopivasti Ässä-pakki Kasper Kotkansaloon ja kimposi hänen kauttaan Ässä-maalin yläkulmaan.

Tapparan Anton Levtchi tekee huikean onnekkaan maalin:

Katso myös: Video: HPK:n NHL-laina Jared McIsaac palaa kotiin – liigaura jäi yhden vaihdon mittaiseksi


Joukkueet: