Video: Antoine Griezmann lensi suoralla punaisella kortilla ulos – potkaisi Liverpool-tähteä päähän

Antoine Griezmann / Pallomeri.net

Atletico Madridin ja Liverpoolin välisessä Mestarien liigan ottelussa nähtiin dramaattinen hetki, kun Antoine Griezmann sai suoran punaisen.

Atletico Madrid ja Liverpool mittelivät erittäin värikkään ja jännittävän matsin Mestarien liigan lohkovaiheessa ja Liverpool kairasi pelin nimiinsä maalein 3-2.

Ottelun puhutuin pelaaja oli kuitenkin ehdottomasti Atletico Madridin Antoine Griezmann, joka muuttui jaksolta toiselle siirryttäessä nopeasti sankarista konnaksi.

Mainos alkaa:

Liverpool näet paineli 2-0-johtoon vain vajaan vartin pelin jälkeen, mutta Griezmann toi kahdella maalillaan Atleticon tasoihin ennen puoliaikaa.

Toisella jaksolla Griezmann kuitenkin vei joukkueensa alivoimalle. Syynä tähän oli 52. minuutilla nähty tilanne, jossa Griezmann tavoitteli irtopalloa täysin holtittomasti jalallaan ja pallon sijaan hän potkaisi Liverpoolin tähtipelaaja Roberto Firminoa suoraan päähän.

Vaikka Griezmannin teossa tuskin mitään tahallista oli, niin sen verran huolimattomana hänen kurottelunsa nähtiin, että erotuomari nosti suoran punaisen kortin ja ajoi Griezmannin kentältä.

Antoine Griezmann sai suoran punaisen kortin potkaistuaan Liverpoolin Roberto Firminoa päähän:

https://twitter.com/Eduardo_arauj08/status/1450560174834454533?s=20

Katso myös: Video: Portugalin alasarjan peli karkasi lapasesta – poliisit räiskivät varoituslaukauksia ilmaan


Pelaajat:
Joukkueet: