Video: Antoine Griezmann viimeisteli unelmamaalin – Lionel Messi tarjoili jäätävän sokkosyötön

Antoine Griezmann Barcelona / Pallomeri.net

Barcelonan ranskalaistähti Antoine Griezmann teki huikean maalin Villarrealin verkkoon. Maaliin esityön teki Lionel Messi loistavalla syötöllään.

Villarrealille jäi pelkkä synkän sivustakatsojan rooli, kun Barcelona poikkesi vierailulla sunnuntain La Liga -kierroksella. Barcelona latoi taululle tyly 4-1-lukemat eikä tyytynyt tekemään aivan mitä tahansa maaleja.

Barcan kolmas osuma oli silkkaa syöttöpelin juhlaa. Pallo liikuteltiin keskikentältä rangaistusalueen rajalle niin vaivattoman ja rennon näköisellä mutta myös tehokkaalla syöttöpelillä.

Mainos alkaa:

Ratkaisevat silaukset olivatkin suorastaan mestarilliset. Ensin Antoine Griezmann jätti poikittaissyötöstä tulleen pallon Lionel Messille, joka puolestaan lähti ajamaan Villarrealin boksiin. Nopeasti Messi hoksasi, että Villarrealin pakit tekivät klassisen virheen ja häntä merkattiinkin yhtäkkiä kahden pelaajan voimin.

Messi tiesi heti mitä kuului tehdä. Hän pyyhkäisi pallon upeasti taaksepäin Griezmannille, jolla oli tilaa tehdä mitä vain. Griezmann päätti laukoa, mutta ei voimakkaasti vaan äärettömän tarkasti. Griezmaan nosti pallon huikealla roikotuksella juuri ja juuri yli maalivahdin niin, että pallo meni juuri sopivasti yläriman alta sisään.

Antoine Griezmann maalaa upeasti Lionel Messin syötöstä:

Katso myös: Video: City-veskarin seikkailu kostautui – Southampton rokotti lähes puolesta kentästä


Pelaajat: ,
Joukkueet: