Nyt se on varmaa! Antoine Griezmann lähtee Atléticosta – uusi seura Barcelona?

Barcelona neljännesvälierät rankkari ranskan joukkue griezmann ranska Islanti pallomeri.net
antoine griezmann ranska Islanti pallomeri.net

Atlético Madridin supertähti Antoine Griezmann lähtee seurasta. Ranskalaistähti julkisti itse asian faneille tarkoitetulla videoviestillä.

Viime vuosina aivan La Ligan kirkkaimpiin tähtiin kuulunut Griezmann kertoi videolla tarvitsevansa uutta haastetta, jonka vuoksi lähteminen tulee tapahtumaan tänä kesänä.

Ranskalainen kirjoitti viime kesänä seuran kanssa uuden jatkosopimuksen, jossa on 120 miljoonan euron ulosostopykälä. Uusi seura joutuukin pulittamaan Griezmannista tuon verran kahisevaa, sillä Atlético ei tule pelaajastaan luopumaan yhtä halvemmalla.

Mainos alkaa:

Jo viime vuonna Griezmannin huhuttiin siirtyvän Barcelonaan, mutta silloin tuo siirto jäi vielä haaveeksi. Sen sijaan näillä näkymin Barcelona tulee olemaan juuri tuo seura, joka nyt maksaa Griezmannin ulosostopykälän.

Se tarkoittanee samalla sitä, että paljon kritiikkiä tällä kaudella saanut Coutinho tulee vaihtamaan maisemaa kesän aikana. Liverpoolista Espanjaan saapunut brassitähti ei ole saanut oikein missään vaiheessa peliään kulkemaan ja myös Barca-fanit ovat antaneet rajusti palautetta miehen peliesityksestä.

Antoine Griezmann ilmoitti lähtevänsä Atléticosta

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!


Pelaajat:
Joukkueet: