Koominen hetki lämmittelyissä – Panthersin kakkosvahti Anthony Stolarz yritti lämmittää Oilersin Stuart Skinneriä

Anthony Stolarz Florida Panthers

Seitsemännen finaalin alkulämmittelyissä nähtiin huvittava tilanne, kun Panthersin Anthony Stolarz yritti horjuttaa kollegaansa.

Jääkiekkoilijat ovat tulleet tunnetuksi siitä, että rituaalit ja rutiinit ovat heille tärkeitä asioita, joita vaalitaan varsinkin otteluun valmistautuessa. Edmonton Oilersin ykkösmaalivahti Stuart Skinnerin rutiineihin kuuluu se, että hän nojaa alkulämmittelyissä polviinsa punaviivan tuntumassa ja tuijottaa vastustajan päätyyn.

Seitsemännessä finaalissa tämä ei kuitenkaan onnistunut, sillä Florida Panthersin kakkosmaalivahti Anthony Stolarz tiesi kollegansa rituaalin ja päätti pilata sen. Stolarz yritti näin hieman horjuttaa kollegaansa. Hän teki omia lämmittelyrutiinejaan suoraan Skinnerin edessä, jolloin päädyn sijaan Skinner saikin vain hyvin selkeän näköyhteyden Stolarzin ahteriin. Tämä tuskin vaikutti mainittavasti Skinnerin suoritukseen, mutta Stolarzin yrityksestä ainakin huokui mentaliteetti siitä, että Panthers ei jättänyt yhtään kiveä kääntämättä mestaruustaistossa.

Mainos alkaa:

Panthers voitti seitsemännen finaalin maalein 2-1 ja juhlii seurahistoriansa ensimmäistä Stanley Cupia.

Panthersin kakkosvahti Anthony Stolarz yritti päästä Oilers-kollega Stuart Skinnerin ihon alle:

Katso myös: Connor McDavid palkittiin pudotuspelien parhaana – floridalaisyleisö osoitti mieltään kesken juhlien


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,