Supertaisto toteutuu! Anthony Joshua ja Tyson Fury iskevät yhteen tulevana kesänä

Andy Ruiz Jr. Anthony Joshua nyrkkeily / Pallomeri.net

Raskaan sarjan valtiaat Anthony Joshua ja Tyson Fury saadaan vihdoin samaan kehään, sillä kaksiko tulee kohtaamaan kesä-heinäkuun aikana.

Brittien välistä kohtaamista on odotettu jo pitkä tovi, mutta neuvotteluissa ei ole löydetty sopua. Nyt yhteisymmärrys on vihdoin löydetty ja kaksikko tullaan näkemään samassa kehässä. Miehet allekirjoittivat kahden ottelun sopimuksen, joten myös uusintaottelu on jo sovittuna. Panoksena on peräti neljä raskaan sarjan vyötä, joten nyt painoluokkaan saadaan vihdoin kiistaton mestari.

Ihan tyhjin käsin supertähtien ei tarvitse kehään hypätä, sillä Aftonbladetin mukaan kahdesta ottelusta tulee ottelijoille lähes 170 miljoonan euron tulot. Ensimmäisessä ottelussa palkkio menee puoliksi, kun taas toisessa ottelussa voittaja kuittaa 60 prosenttia tuloista.

Ensimmäinen ottelu järjestetään kesä-heinäkuun aikana, mutta lopullinen paikkakunta ei ole vielä selvillä. Joshuan promoottori Eddie Hearn kertoo saaneensa 8-9 tapahtumapaikalta ympäri maailman viestiä halukkuudesta järjestää superottelu. Tarjouksia on tullut Lähi-idästä, Aasiasta, Itä-Euroopasta ja Yhdysvalloista.

Toinen ottelu on puolestaan luvassa myös tämän vuoden aikana, sillä uusintaottelu järjestetään marras-joulukuun aikana.


Pelaajat: ,