Näin katsot Anthony Joshua – Robert Helenius -taiston TV:stä suorana lähetyksenä

Anthony Joshua Robert Helenius
Kuva: Getty Images

Lauantaina nähdään hurja raskaansarjan taisto, kun Anthony Joshua ja Robert Helenius iskevät yhteen Lontoon O2-areenalla.

Helenius sai nopealla hälytyksellä unelmasauman, kun Joshuan vastustaja Dillian Whyte kärähti dopingista. Näin ollen britille piti löytää nopeasti uusi vastustaja. Tässä vaiheessa katse kääntyi Suomeen, jossa Helenius oli valmistautunut otteluun Mika Mielosta vastaan.

Mielosen tyrmännyt Helenius pääsikin nopeasti sopuun ehdoista, joten luvassa on ikimuistoinen mahdollisuus Lontoossa. Suomalainen kohtaa kiistatta yhden raskaansarjan suurista, joten voitto tästä nostaisi Heleniuksen osakkeet ennennäkemättömän korkeiksi. Riskit ovat kuitenkin hurjat, sillä Joshua voi pahimmillaan antaa hurjan selkäsaunan.

Lontoon O2-areenassa käytävä ottelu on ohjelmassa lauantaina. Pääottelun on tarkoitus alkaa noin klo 24:00.

Joshua on jäätävän suuri ennakkosuosikki ottelussa, sillä esimerkiksi Coolbetilla britin kerroin on 1.04, kun taas Heleniuksen voitosta saa 10.20. Ehdottomasti todennäköisin lopetus on Joshuan tyrmäysvoitto, josta Coolbet tarjoaa kertoimen 1.20. Puolestaan Heleniuksen tyrmäysvoitto antaa kertoimen 14.00.

Näin katsot Anthony Joshua – Robert Helenius -ottelun TV:stä

Anthony Joshuan ja Robert Heleniuksen välinen taisto on katsottavissa suorana lähetyksenä DAZN-kanavan kautta. Suomessa DAZN:n kuukausihinta on 10 euroa. Mikäli ostat koko vuoden tilauksen kerralla, niin kuukausihinnaksi tulee 5 euroa.

Alunperin Joshuan ja Whyten välinen ottelu piti olla pay-per-view, mutta tästä luovuttiin Heleniuksen tultua vastustajaksi. Ainakaan tällä hetkellä ei ole tiedossa, että DAZN rajoittaisi kamppailun katsomista Suomessa.


Pelaajat: ,