Anthony Joshua kävi kuumana hävittyään huippuottelun Oleksandr Usykille – viskasi mestaruusvyöt kehästä pihalle

Anthony Joshua

Nyrkkeilyn raskaan sarjan huippuottelu kääntyi Oleksandr Usykille, mutta tappion kärsinyt Anthony Joshua varasti show’n ottelun jälkeen.

Oleksandr Usyk voitti Anthony Joshuan tuomariäänin 2-1 Saudi-Arabian Jeddahissa järjestetyssä raskaansarjan MM-ottelussa. Usyk joutui tekemään täyden päivätyön pitääkseen WBA-, WBO- ja IBF-liittojen mestaruusvyöt hallussaan.

Joshua aloitti täysivaltaisen rynnistyksen yhdeksännessä erässä ja moukaroi niin kovalla sykkeellä, että Usykin tasapaino horjui. Tämän jälkeen Usyk käänsi ottelun suunnan ja otti kymmenennen erän selvästi nimiinsä. Joshua sai tuta sen aikana yhteensä 39 osumaa, joka oli ottelun korkein lukema. Usyk onnistui jatkamaan vyöryään yhdennessätoista sekä kahdennessatoista erässä kääntäen vahvan lopetuksen ansiosta ottelun nimiinsä.

Tämä oli parivaljakon toinen kohtaaminen ja Usyk on nyt voittanut molemmat. Heidän ensimmäinen ottelunsa käytiin viime syyskuussa Lontoossa.

Ottelun jälkeen show’n varasti kuitenkin Joshua, joka kävi tappiostaan todella kuumana. Joshua purki turhautumisensa varsin lapselliseen pullisteluun, kun hän heitti ensin kaksi Usykin mestaruusvöistä teatraalisesti ulos kehästä. Tämän jälkeen Joshua meni Usykin luo ja jatkoi mussutustaan, joka tallentui osittain tv-kameroihin.

– Et ole vahva. Miten ihmeessä voitit minut? Miten? Minulla on taitoa. Minulla on luonnetta. Minulla on päättäväisyyttä, Joshua luetteli ennen poistumistaan takavasemmalle Usykille voiton jälkeen annettu Ukrainan lippu mukanaan.

Anthony Joshua purki tappion jälkeistä turhautumistaan ihmeellisellä kehäpullistelulla:

Katso myös:  Jäätävä moukari pisti sisuskalut uuteen uskoon – Denis Sulimov jysäytti täysin armottoman pommin RCC:ssä


Pelaajat: