Video: AC Milanin Ante Rebic töhöili huolella – pamautti älyvapaan potkun vastustajan rintaan

Ante Rebic AC Milan punainen kortti / Pallomeri.net

Jalkapallon Italian Cupissa nähtiin idioottimainen tempaus, kun AC Milanin Ante Rebic potkaisi palloa tavoitellessaan Juventuksen Daniloa rintaan.

Jalkapallo teki paluun Italiassa, kun Juventus ja AC Milan kohtasivat Coppa Italian semifinaalien toisesssa osaottelussa. Juventus valloitti finaalipaikan itselleen 0-0-tasapeliin päättyneessä ottelussa. Ensimmäinen osa, joka pelattiin Milanossa, päättyi näet lukemin 1-1, joten Juventus jatkaa finaaliin vierasmaalin turvin.

Vaikka peli oli maaliton, niin draamalta ei vältytty. Ottelun 16. minuutilla nähtiin tapahtumaketju, josta ei väriä puuttunut. Ensin Juventuksen supertähti Cristiano Ronaldo teki hänelle jotain harvinaista ja missasi rankkarin ampumalla tolppaan.

Jatkopallo purettiin Milan-puolustuksen toimesta kohti keskikenttää ja sitten parrasvalojen loisteen varasti itselleen AC Milanin Ante Rebic. Hän ei olisi sitä voinut enää juuri negatiivisemmalla tavalla tehdä. Pallo meni kohti Juventuksen Daniloa ja Rebic yritti täysin ajattelemattomasti ja suorastaan idioottimaisesti vielä kurottaa palloon.

Mainos alkaa

Tuloksena oli karmivalla tavalla näyttävä ”kurkipotku” suoraan Danilon rintaan. Ottelun erotuomari hetken mietittyään teki ainoan oikean ratkaisun ja ajoi Rebicin ottelusta ulos suoralla punaisella kortilla.

Ante Rebic potkaisee Daniloa rintaan ja ajetaan ulos:

Toinen kuvakulma Rebicin potkusta:

Tsekkaa myös: Video: Joel Pohjanpalo jatkaa älytöntä maalitahtia – ratkaisi HSV:lle tärkeän voiton


Joukkueet: ,