Video: Ansu Fati sössi maalipaikan koomisesti – alkoi pomputella maalivahdin nokan alla

Ansu Fati Barcelona / Pallomeri.net

Barcelonan superlupaus Ansu Fati ei saanut arvostusta valmentajaltaan tuhrittuaan hyvän tekopaikan liiallisen kikkailun takia.

On hienoa nähdä, kun taitava pelaaja on rohkea ja tekee kentällä odottamattomia ja poikkeuksellisia asioista, mutta varsinkin ammattilaiskentillä tälle on paikkansa ja aikansa. Jos tiukassa paikassa alkaa temppuilemaan, niin silloin on parempi onnistua tai muuten lopputulos on myös poikkeuksellisen nolo.

Näin kävi keskiviikkoiltana, kun Barcelona kohtasi Kiovan Dynamon ja Barcan nuori huippulupaus Ansu Fati pääsi mainioon tekopaikkaan.

Hankalasta asennosta annettu syöttö ei tullut ihan täydellisesti jalkaan, mutta vetopaikka oli silti ilmeinen. Tästä huolimatta Fati päätti ottaa luovemmat aseet käyttöön ja alkoi pomputella palloa kääntäen selkänsä maalivahtia kohti.

Fatin tarkoituksena oli tehdä vuoden upein maali, mutta yritys jäi kauniisti ilmaistuna hieman torsoksi. Hän nimittäin päätti tekniikkanäytöksensä ulkosyrjävolleyhyn, joka karkasi metrikaupalla maalista ohi ja olisi muutenkin vaatinut aivan täydellisen onnistumisen mennäkseen edes maalia kohti.

Barcelonan päävalmentaja Ronald Koeman ei tv-kuvien perusteella arvostanut Fatin tempausta, mutta Fatin ja Barcan onneksi ottelu päättyi heidän 1-0-voittoon.

Ansu Fati töpeksii maalipaikan liiallisen kikkailun vuoksi:

Katso myös: Video: ManU suoritti huiman nousun Mestarien liigassa – Cristiano Ronaldo sinetöi voiton


Pelaajat:
Joukkueet: