Hämmentävä tapaus Turkin liigassa – tuomari antoi varoituksen töihin pyrkineelle Ankaragücün fysiolle

Ankaragücün fysio saa varoituksen

Turkin jalkapalloliigassa nähtiin hyvin erikoinen tapaus, kun erotuomari Emre Kargin varoitti kentälle tullutta Ankaragücün fysiota.

Ankaragücü voitti Keçiörengücün Ankaran derbyssä maalein 2-1, mutta show’n varasti erotuomari Emre Kargin, joka iski pöytään varsin erikoisen ratkaisun ottelun 72. minuutilla.

Kyseessä oli tilanne, jossa Ankaragücün Mehmet Ucar jäi makaamaan maahan ja joukkueen fysio luuli saaneensa Karginilta luvan tulla kentälle. Fysio juoksi kohti Ucaria, mutta Kargin elehti heti pysäyttääkseen hänet ja esti hänen pääsynsä Ucarin luo.

Täysin hölmistynyt fysio yritti päästä tekemään työtään, mutta saikin Karginilta vain puhuttelun sekä keltaisen kortin. Videolla näkyvistä Karginin eleistä päätellen hän oli ilmeisesti pyytänyt paareja kentälle ja fysio tulkitsi merkin väärin. Kyseessä oli mitä ilmeisimmin Karginin kohtuullisen rankka linjanveto, sillä tilanteessa ei vaikuttanut olen kyse ajanpeluusta. Ucar näet vaihdettiin pelistä pois vain hetkeä myöhemmin, eli käytännössä kutakuinkin heti selkkauksen jälkeen.

Erotuomari antaa varoituksen Ankaragücün fysiolle, joka yrittää päästä hoivaamaan loukkaantunutta pelaajaa:

Katso myös: Piiri pieni pyörii.. – Japanissa nähtiin eriskummallinen vaparikuvio