Video: Andy Murraylta liikuttava reaktio voiton jälkeen – purskahti onnenkyyneliin

Video: Andy Murraylta liikuttava reaktio voiton jälkeen – purskahti onnenkyyneliin

Andy Murraylta nähtiin Washingtonin ATP-turnauksessa jälleen kolmieräinen taisteluvoitto – ja se sai myös miehen itsensä hyvin liikuttuneeseen tilaan.

Skottihan on vasta tekemässä paluutaan pelikentille vaikean lonkkaleikkauksen jälkeen – eikä ollut edes varmaa, pystyykö hän koskaan enää palaamaan aivan terävimmälle huipulle. Tämä seikka olikin varmasti suurin tekijä tunnereaktiossa, joka nähtiin kun hän oli voittanut kolmituntisen ottelun päätteeksi Marius Copilin.

Murray oli jo aiemmin tällä viikolla kaatanut MacKenzie McDonaldin sekä Kyle Edmundin otteluissa, jotka molemmat venyivät kolmieräisiksi ja olivat kestoltaan yli 2,5 tuntia.

Torstai-iltana entinen maailmanlistan ykköspelaaja venyi siis vielä yhteen urotekoon, mutta tämä myös maksoi: Murray ilmoitti vetäytyvänsä puolivälieräottelusta, jossa hänen oli määrä kohdata Australian Alex de Minaur.

Palautumisaika olisi jäänyt hyvin vähäiseksi, sillä Murrayn ja Copilin ottelu päättyi vasta kolmelta torstain ja perjantain välisenä yönä paikallista aikaa, ja puolivälierä olisi ollut ohjelmassa seuraavana iltapäivänä.

– Olen uuvuksissa pelattuani niin paljon viimeisen neljän päivän aikana (kolme kolmen erän ottelua), enkä ole pelannut kovilla kentillä 18 kuukauteen. Minun pitää myös olla varovainen ja kuunnella kehoani, sillä olen ollut niin pitkään sivussa loukkaantumisen takia, Murray sanoi tiedotteessa viitaten leikkausta vaatineeseen lonkkavaivaansa.

Washingtonin ATP-turnausta suorana lähetyksenä pääset seuraamaan C Moren välityksellä.

Andy Murraylta nähtiin tunteellinen reaktio voiton jälkeen:

Jos yllä oleva video ei syystä tai toisesta näy, voit katsoa sen TÄSTÄ LINKISTÄ (YouTube).

Tsekkaa myös: Video: Zverevin veljekset kohtasivat ensi kertaa ATP-tasolla – tarjoilivat huikeaa peliä

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut