Andy Murray taisteli käsittämättömän pisteen – haki kaikki pallot ja nappasi breikin

Andy Murray

Australian avoimissa nähtiin torstaina palloralli, jossa Andy Murray pelasi varmasti itselleen jo palkinnon vuoden komeimmasta suorituksesta.

Murray kohtasi isäntämaan Thanasi Kokkinakisin, joka selvisi toiselle kierrokselle helpolla tavalla. Sen sijaan Murray väänsi lähes viisi tuntia ennen kuin saa kaadettua italialaisen Matteo Berrettinin.

Samanlaista taistelua Murray joutui esittämään myös Kokkinakisia vastaan, sillä aussi vei kaksi ensimmäistä erää nimiinsä. Kolmannessa erässä momentum kääntyi kolmannessa syöttövuorossa, kun britti onnistui nappaamaan breikin takaisin.

Mainos alkaa:

Murtopallossa olleen Murrayn olisi kaikkien todennäköisyyksien mukaan pitänyt hävitä piste, mutta toisin kävi. Britti haki kentän molemmilta puolilta kaikki pallot ja onnistui palauttamaan kerta toisensa jälkeen epätoivoiseltakin näyttäneet pallot.

Piste päättyi lopulta siihen, että Kokkinakis laittoi lyöntinsä verkkoon ja hajotti mailansa kenttään. Murray voitti lopulta kolmannen erän 7-6 ja venytti pelin neljänteen erään, joka on kesken.

Andy Murray taisteli uskomattomalla tavalla breikin

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!


Pelaajat: