Andy Murray laulukuoroon Australian Openissa – oliko ura siinä?

Australian avoimet 2019 andy murray - pallomeri.net

Skotti Andy Murray hätkähdytti tennismaailmaa ennen Australian avointa tennisturnausta ilmoittamalla, että kyseinen kisa saattaa olla hänen viimeisensä.

Vuosi sitten lantioleikkauksen läpi käynyt Murray ei ole toipunut odotetulla tavalla ja kivut ovat vaivanneet häntä siinä määrin, että 31-vuotias sanoi olevansa valmis antamaan tuntemuksille periksi – eli toisinsanoen lyömään mailan narikkaan.

Maanantaina skotti pelasi avauskierroksen ottelunsa espanjalaista Roberto Bautista-Agutia vastaan ja kärsi tappion erin 2-3. Murray osoitti ottelussa kuitenkin todellisen taistelijaluonteensa, sillä hän oli tappiolla jo erin 0-2, mutta löysi kuin ihmeen kaupalla jostain vielä taisteluvireen ja onnistui silminnähden kovista kivuista huolimatta laittamaan espanjalaisvastustajansa tiukoille.

Nähtäväksi jää, oliko tämä viimeinen kerta, kun näimme Murrayn tositoimissa tällä tasolla, vai jaksaako mies yrittää vielä. Varmaa on – kuten hän itsekin viime viikolla sanoi – että skottipelurin unelmissa olisi jatkaa ainakin kesän Wimbledoniin saakka.

Australian Openin avauspäivän kaikki tulokset sekä turnauksen kaaviot löydät Australian Openin virallisilta nettisivuilta.

Huom! Australian avoimien kaikki ottelut näet suorana myös ilmaisen live streamin välityksellä.

Lue lisää asiasta: Australian avoimet 2019 – tässä tennis live stream turnaukseen


Pelaajat: