Video: Ukrainan Andriy Yarmolenko säväytti EM-kisoissa – täräytti aivan maagisen laukauksen

Andriy Yarmolenko Ukraina / Pallomeri.net

Hollannin ja Ukrainan välisessä ottelussa nähtiin kisojen toistaiseksi komein maali, kun Andriy Yarmolenko kajautti huikean pommin.

Sunnuntain myöhäisotteluna EM-kisoissa nähtiin Hollannin ja Ukrainan välinen kamppailu, joka näytti pitkään olevan taputeltu, mutta heräsi henkiin ja muuttui trilleriksi.

Hollanti dominoi ottelua aivan mielin määrin noin 70. minuuttia, kunnes Ukraina näytti jo luovuttaneen, kun heidän pelistään ei tullut mitään ja tämä sai Hollannin löysäämään otettaan. Sitten alkoi tapahtua.

Mainos alkaa:

75. minuutilla nähtiin ottelun sekä tähänastisen turnauksen komein maali, kun Hollannin puolustus jäätyi täydellisesti ja Ukrainan Andriy Yarmolenko sai aivan liikaa tilaa. Yarmolenko käytti saamansa tilan parhaalla mahdollisella tavalla.

Hän lähti juoksemaan rangaistusalueen rajan suuntaisesti oikealta kohti keskustaa ja laulatti vasenta jalkaansa kutakuinkin täydellisesti. Pallo painui voimakkaasti ja tarkasti maalin yläkulman tietämille.

Hetkeä myöhemmin Ukraina tasoitti pelin ja kaikki olikin täysin auki. Hollanti kuitenkin sai rivinsä kasaan ja Denzel Dumfries iski Hollannille voittomaaliksi jääneen osuman 85. minuutilla sinetöiden loppulukemiksi 3-2.

Andriy Yarmolenko käyttää Hollannin puolustuksen järkyttävän nukahduksen ja painaa huikean maalin:

Katso myös:  Video: Itävalta ja Pohjois-Makedonia räiskivät huikeita maaleja – hyppypotkuvolley ja mieletön flipperi


Pelaajat:
Joukkueet: