Dubain ATP-turnauksessa erikoinen selkkaus – Andrey Rublev diskattiin matsin ratkaisuhetkillä

Andrey Rublev linjatuomari

Dubain ATP-turnauksessa päästiin perjantai-iltana kokemaan todella erikoista selkkausta, jonka keskiössä oli Andrey Rublev.

Rublev tunnetaan kiertueella mukavana kaverina, mutta välillä hän menettää kentän puolella totaalisesti malttinsa. Näin kävi Dubaissa ottelussa Alexander Bublikia vastaan.

Ottelu oli ratkaisevan kolmannen erän loppupuolella, kun Bublikin lyönti näytti leijailevan pitkäksi, mutta huutoa ei kuulunut ja peli jatkui. Lopulta Bublik voitti pisteen ja piti sen myötä syöttönsä siirtyen 6-5-johtoon.

Pisteen ratkettua Rublev purki tuntojaan linjatuomarille. Läheltä kuvatut videot näyttävät hänen huutaneen tuomarin naamaan jotakuinkin näin: “”It’s out like this, how, how” ja samalla Rublev näytti käsillään, miten paljon pallo hänen mielestään oli ulkona.

Tilanne rauhoittui ja Rublev meni istumaan penkille odottamaan puoltenvaihtoa. Tässä kohtaa kuitenkin tilanteen ulkopuolinen linjatuomari, joka mitä ilmeisimmin osasi venäjän kieltä, kävi sanomassa päätuomarille, että Rublev oli kiroillut tämän kollegalle päin naamaa venäjäksi. Millään videolla tätä kiroilua ei kuitenkaan näy tai kuulu.

Kentälle kutsuttiin kisan referee ja neuvonpidon jälkeen Rublev päätettiin diskata käytöksestään johtuen.

Mies menettää kaikki turnauksen palkintorahansa, sekä keräämänsä ATP-pisteet. Tämä tarkoittaa samalla sitä, että Rublev putoaa rankingissa top-5:n ulkopuolelle.

Andrey Rublev diskattiin Dubaissa:

https://twitter.com/atpobsessed/status/1763620194428068126

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen Tennis TV:n X-tilillä.


Pelaajat: